Memleket Sohbetleri İzmir’de devam ediyor

19-27 Kasım tarihleri arasında İzmir’in farklı ilçelerinde gerçekleştirilecek olan Memleket Sohbetleri’nde “Karanlıktan Çıkış: Sosyalist Cumhuriyet” başlığı konuşulacak.

Memleket Sohbetleri İzmir’de devam ediyor

Türkiye Komünist Hareketi’nin (TKH) Türkiye’nin birçok yerinde ülke ve dünya gündemini değerlendirip emekçilerin çıkış yolunu konuşmak üzere düzenlediği Memleket Sohbetleri, “Karanlıktan Çıkış: Sosyalist Cumhuriyet” başlığıyla devam ediyor.

Bu kapsamda TKH İzmir İl Örgütü ağustos ayında “Türkiye’nin sol seçeneği yükseliyor” başlığıyla gerçekleştirdiği Memleket Sohbetleri’nde İzmir’in birçok farklı noktasında emekçilerle, kadınlarla, gençlerle bir araya gelindi.
Şimdi ise 19-27 Kasım tarihleri arasında İzmir’in farklı ilçelerinde gerçekleştirilecek olan Memleket Sohbetleri’nde “Karanlıktan Çıkış: Sosyalist Cumhuriyet” başlığı konuşulacak.

TKH Merkez Komite üyesi Hüsnü Atlıkan ve TKH Merkez Komite üyesi Kemal Parlak’ın da konuşmacı olarak yer alacağı Memleket Sohbetleri’ne İzmir’deki tüm halk davet edilerek “Komünistlere güç ver!” çağrısında bulunuldu.
“Yeni bir Cumhuriyet, Sosyalist Cumhuriyet!” denilerek çağrısı yapılan buluşmaların bilgileri şöyle:

19 Kasım Cumartesi, 20.00, Çiğli, Masal Kafe
20 Kasım Pazar, 18.00, Alsancak, TKH İl Binası
20 Kasım Pazar, 18.00, Karşıyaka, Sınıf Tavrı Temsilciliği
20 Kasım Pazar, 15.00, Bornova, Büyükpark
24 Kasım Perşembe, Menemen, 20.00
26 Kasım Cumartesi, 18.00, Buca
27 Kasım Pazar, 18.00, Aliağa, TKH Aliağa İlçe binası