Memleket Partisi'nden gericilere 'Sezen Aksu' desteği: Dini ve milli değerlere dikkat etmeli

"Sezen Aksu'nun bugünkü yanlış söylemleri, Taraf Gazetesi'ni çok okuduğu için yan etkileri olmuş olabilir. Sanatçılar kıymetlidir ama sanatçılar da halkın dini ve milli değerlerine, kutsallarına dikkat etmelidir"

Memleket Partisi'nden gericilere 'Sezen Aksu' desteği: Dini ve milli değerlere dikkat etmeli

‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısı üzerinden bir süredir iktidara yakın medyanın hedefinden olan sanatçı Sezen Aksu’ya Memleket Partisi’nden de tepki geldi.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, partisinin Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel ile Meclis’te basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda yaptığı konuşmada Aksu’nun söz konusu şarkısında geçen ve “Hz. Adem’le Hz. Havva’ya hakaret” diye nitelendirilen “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…” sözlerine işaret eden Çelebi, Sezen Aksu’nun, Ergenekon kumpası sürecinde Taraf Gazetesi’nde yer alan açıklamalarını hatırlatıp “Sezen Aksu’nun bugünkü yanlış söylemleri, Taraf Gazetesi’ni çok okuduğu için yan etkileri olmuş olabilir. Sanatçılar kıymetlidir ama sanatçılar da halkın dini ve milli değerlerine, kutsallarına dikkat etmelidir” diye konuştu.