Maraş'ta iş cinayeti: Kağıt öğütme kazanına düşen işçi yaşamını yitirdi

Maraş'ta, fabrikada çalıştığı sırada kağıt öğütme kazanına düşen işçi Mustafa Arslan (45), hayatını kaybetti. Arslan'ın cansız bedeni, 25 saatlik çalışma sonunda kazandan çıkarılabildi.

Maraş'ta iş cinayeti: Kağıt öğütme kazanına düşen işçi yaşamını yitirdi

Maraş-Anteğ Karayolu üzerindeki kağıt fabrikasında elektrik teknisyeni Mustafa Arslan, arızalanan fan makinesini tamir etmek için çatıya çıktı. Ancak Arslan’dan daha sonra uzun bir süre haber alınamadı. Aradan birkaç saat geçtikten sonra fabrika çalışanları Mustafa Arslan’ı aramaya başlarken, güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesinde Arslan’ın, çatının şeffaf kısmının kırılması sonucu atık kağıtların sıcak suyla birlikte öğütüldüğü kazana düştüğü tespit edildi.

Bunun üzerine fabrikada üretim durdurulurken, polis ve AFAD’a haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, 2 metre derinliğindeki kazanda Mustafa Arslan’ın cansız bedenini aradı. 25 saatlik çalışma sonunda Arslan’ın cenazesine ulaşıldı. Olay yerine yapılan incelemenin ardından 4 çocuk babası Mustafa Arslan’ın cenazesi otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Morgu’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.