Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Dünyada bir ilk, hepsi elimizde...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaştığı yeni videoda on binlerce kişiden oluştuğunu belirttiği AKP trol ağını anlattı.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Dünyada bir ilk, hepsi elimizde...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün “Bu akşam, 21.00’de sarayın bana atadığı trollerimi ve Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum, konuşacaklarımız var” açıklaması yapmıştı.

Kılıçdaroğlu, ilgili videoyu “Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç…” notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu, AKP’nin sosyal medyadaki “trol” olarak tabir edilen ağından bazı önde gelen isimleri ifşa edip bilgiler aktardı.

Konuyla ilgili araştırmacılardan gelen raporu aktaran Kılıçdaroğlu, “Dünyada bir ilk. İsim isim deşifre ediyor bu trolleri. Hepsi elimizde. Müthiş bir iş çıkarmışlar. Son 6 ayda beni etiketleyen 700 binden fazla tweet atılmış. Bunların 300 yüz binini bu maaşlı trollere ürettirmişler” dedi.