Kılıçdaroğlu'ndan partisine: Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?

Kılıçdaroğlu partisine seslenerek, "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz" sorusunu yöneltti.

Kılıçdaroğlu'ndan partisine: Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu partisine seslenerek, “Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz” sorusunu yöneltti. Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

“Ben sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım ve hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez. Bu ülkeyi seven insanların, gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor buna inanın. Ve yine buna inanın bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk, adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz. Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?”