Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'sokak' yanıtı: Kan dökülmeyecek, seçimle göndereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ""Sokaklara döküleceklermiş, ya siz 15 Temmuz'u görmediniz mi?" çıkışına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'sokak' yanıtı: Kan dökülmeyecek, seçimle göndereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında kullandığı “Sokaklara döküleceklermiş, ya siz 15 Temmuz’u görmediniz mi? Cumhur İttifakı sizi gideceğiniz yere kadar süpürecektir” ifadelerine yanıt verdi.

Geceyarısı Twitter hesabından Erdoğan’a hitaben paylaşımlarda bulunan Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve iktidarını “sokakla değil sandıkla” göndereceklerini ifade etti.

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

“Ey Saraydaki Şahıs, oy oranlarını gördükçe dilinin söylediğini kulakların duymaz oldu. Bugün resmen iç savaş naraları atmaya başladın. Bu millet bunları yemez! Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek.

Seni ve beslemelerini seçimle göndereceğiz. Sarayını da öğrencilerin hizmetine vermeden önce; üç ay boyunca her gün 10.00-20.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açacağız. Çoluk çocuk, anne baba, herkes senin nasıl bir şaşaa içinde yaşadığını görecek.”