Kılıçdaroğlu Enes Kara için sustu, Karamollaoğlu için hastaneye gitti

Cemaat evinde gördüğü baskıları anlatıp yaşamına son veren Enes Kara için 'Paylaşım yapmayacağım' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet lideri Karamollaoğlu'nun sağlık durumunu öğrenmek için tedavi gördüğü hastaneye gittiği ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu Enes Kara için sustu, Karamollaoğlu için hastaneye gitti

Elazığ’da üniversite öğrencisi Enes Kara’nın kaldığı cemaat evinde yaşadığı baskıları anlatıp yaşamına son vermesiyle ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tepki göstermemeyi tercih etti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Gençlerimizle ilgili canımızı yakan olgular söz konusu olunca, paylaşacağımız içeriklerde hepimiz sorumlu davranmak zorundayız. Bana kızanları anlıyorum ama etik sebeplerden dolayı paylaşım yapmayacağım. Zamanı gelince gereken yapılacaktır. Tepkileri anlıyor ve saygı duyuyorum. Bu tarz haberleri paylaşmakla ilgili bilimsel makaleler söz konusudur. Oluşan öfkeyi politik puana döndürme adına, bilimin uyarılarına kulak asmamayı doğru bulmuyorum” dedi.

Aynı saatlerde Kılıçdaroğlu’nun neyle meşgul olduğuna dair bir başka sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı. CHP’nin Refah Partisi kökenli milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Kılıçdaroğlu’nun koronavirüs tedavisi gören Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu hastanede ziyaret ettiğini duyurdu. Ziyaretten fotoğraf paylaşan Bekaroğlu, “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, Ank Şehir Hastanesinde Covid19 tedavisi gören Sayın Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etmiş, durumu hakkında bilgi almıştır. Sayın Kılıçdaroğlu, Temel Bey’in her gün daha iyiye gittiği ve yakında taburcu edileceğini öğrendiğini söylemiştir” açıklaması yaptı.