Karantinadaki ana-oğul soba zehirlenmesinden öldü, baba-kızın durumu kritik

Antalya'da evde sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle anne ve 1 yaşındaki bebeği yaşamını yitirdi. Ailenin Covid- 19 karantinasında olduğu öğrenildi.

Karantinadaki ana-oğul soba zehirlenmesinden öldü, baba-kızın durumu kritik

Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde 4 kişilik ailenin bulunduğu bulunduğu evden, kapı çalınmasına rağmen karşılık alınamayınca durumu 112’ye bildirdi. İhbar üzerine verilen adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri eve girdiklerinde, Ferhat (41) ile Yasemin Yüceay (34) çifti ile bebekleri Yasin’i (1) ve  kızları İkra’yı (5) ise yerde hareketsiz yatar halde buldu.

112 sağlık ekipleri Yasemin Yüceay ile bebeği Yasin’in yaşamını yitirdiğini, Ferhat Yüceay ile kızı İkra’nın ise zehirlendiğini belirledi. Ferhat Yüceay ve İkra ise Antalya’da bir hastaneye sevk edildi. Küçük kızın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Ferhat Yüceay’ın Belek’te beş yıldızlı bir otelde çalıştığı, 3 gün önce de PCR testinin pozitif çıkması nedeniyle çalışmayan eşi Yasemin ve çocuklarıyla birlikte karantinada oldukları öğrenildi.