Karaismailoğlu’ndan ekonomiden şikayet eden yurttaşa 'Dünya karışık' yanıtı

Kaismaoğlu’nun “Nasılsınız” diye sorduğu bir bakkal ise “İyiyiz sağ olun, siz nasılsınız” karşılığını verdi. Karaismailoğlu’nun “İyiyiz sağ ol, bir yaramazlık yok” dediği esnaf, “Valla yaramazlık var biraz, zor ama inşallah düzelir” diye konuştu.

Karaismailoğlu’ndan ekonomiden şikayet eden yurttaşa 'Dünya karışık' yanıtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tuzluca’da esnafı ziyaret ederek ramazanlarını ve yaklaşan bayramlarını kutladı. Bir züccaciyeci, karşısında Karaismailoğlu’nu görünce, “Siz buralara gelir miydiniz” diye sordu. Karaismailoğlu’nun yanıtı ise “Geliriz, ne demek” oldu.

Adil Kaismaoğlu’nun “Nasılsınız” diye sorduğu bir bakkal ise “İyiyiz sağ olun, siz nasılsınız” karşılığını verdi. Karaismailoğlu’nun “İyiyiz sağ ol, bir yaramazlık yok” dediği esnaf, “Valla yaramazlık var biraz, zor ama inşallah düzelir” diye konuştu.

Karaismailoğlu da “Düzelecek, hiç endişeniz olmasın” diye karşılık verdi. Tuzlucalı bakkal, bunun üzerine, “Yani var, ekonomik olarak biraz sıkıntı yaşıyoruz. İş yapamıyoruz” dedi. Karaismailoğlu, “Dünya karışık, biz de inşallah düzelteceğiz” diye konuştu.

Bir vatandaş da Adil Karaismailoğlu’na, Tuzluca da yaşanan sulama suyu sorununu aktararak, “Sayın Bakanım, başkanımız da iyi biliyor, il başkanına da ilettik; Tuzluca’da sulama suyu sıkıntımız var. Yıllardır yol alınamadı. Bize bir yardımcı olur musunuz” dedi.