'Kafanı kestiririm senin' tehdidinin ardından saldırıya uğradı

Zaman gazetesi eski Ankara muhabiri Ahmet Dönmez'in İsveç'te saldırıya uğradığı ve yoğun bakıma kaldırıldığı belirtiliyor.

'Kafanı kestiririm senin' tehdidinin ardından saldırıya uğradı

FKHK ile kapatılan, Fethullahçı yapılanmanın yayın organı Zaman gazetesinin eski Ankara muhabiri Ahmet Dönmez’in bir süredir yaşadığı İsveç’in başkenti Stockholm’de iki kişinin saldırısına uğradığı öğrenildi.

Ahmet Dönmez’in hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı belirtildi.

Dönmez’e yönelik saldırı, cemaat güdümlü TR 7/24 isimli sitede şöyle anlatıldı:

“Ahmet Dönmez’i takip eden saldırganlar, tıpkı planladıkları gibi önce içerisinde 6 yaşındaki kızının da bulunduğu otomobiline arkadan çarptı. Dönmez’in otomobilini durdurup aşağı inmesi üzerine de saldırıp, darp ettiler. En savunmasız anında, kızı yanındayken…

6 yaşındaki kızının gözleri önünde, babasını bilincini kaybedene kadar darp edip, bir de fotoğraflarını çektiler. Bu da yetmemiş gibi bunu sırf bu iş için açılan operasyonel sosyal medya hesaplarından darp görüntülerini övünerek paylaştılar.”

Ahmet Dönmez, “Soylu`nun mafyası Ayhan Bora Kaplan`ın yükseliş hikayesi” konulu YouTube videosundan sonra İhsan Hızarcı tarafından tehdit edildiğini duyurmuştu. Ahmet Dönmez, kendisine WhatsApp üzerinden ulaştığını belirttiği şahsın tehdit mesajlarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Dönmez, ‘”on videomda adı geçen Ankara mafyası İhsan Hızarcı, bu tehdit mesajını attı bana: İsveç’te olmana güvenme, 24 saat içinde kafanı kestiririm senin.” ifadelerini kullanmıştı.