'Kadim dostu', koşuluyla açıkladı: 'Soylu siyaseti bırakacak'

AKP'li 'gazeteci' Hadi Özışık, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması halinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağını öne sürdü.

'Kadim dostu', koşuluyla açıkladı: 'Soylu siyaseti bırakacak'

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker’in kendisiyle görüntülü olarak yaptığı görüşmeyi yayımladığı “gazeteci” Hadi Özışık,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili ilginç bir iddiayı gündeme getirdi.

YouTube kanalından yayımladığı videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun siyaseti bırakma kararı aldığını öne süren Özışık, “2023 yılında AK Parti kazanırsa Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olursa Süleyman Soylu siyaseti bırakacak. Bu bir duyum değil, bu çok sağlam bir bilgi” diye konuştu.

“KADİM DOSTUMU ZOR DURUMDA BIRAKTIM”

Hadi Özışık, Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında “arabuluculuk” yaptığı iddiasını reddetmişti. Peker de bunun üzerine Hadi Özışık’la yaptığı görüntülü görüşmeyi sosyal medya hesabından yayımlamıştı. Peker’in telefon görüşmelerini ifşa ettiği Özışık, gelişmelerin ardından yaptığı açıklamada, “Üzerime hiç vazife olmayacak bir konuda işgüzarlık yaptım. Bu işgüzarlığım sebebiyle 30 yıllık kadim dostum Süleyman Soylu’yu hiç haberi olmayan bir konuda zor durumda bıraktım. Ona yapılan itibar suikastının ana sebebi ben oldum” demişti. Özışık, ayrıca “Süleyman Soylu’ya kumpas kurduğum iddialarını, Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında aracı olduğum rezil iddialarını asla kabul etmiyorum” ifadelerini de kullanmıştı.