Kadıköy'deki patlamada 'intikam' iddiası

Kadıköy'de bir binada meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü patlamanın arkasında bir 'intikam' hikayesinin olduğu iddia edildi.

Kadıköy'deki patlamada 'intikam' iddiası

Geçen pazar günü Kadıköy-Fikirtepe’de bir apartmanda yaşanan ve 3 kişinin ölümüne yol açan patlamanın arkasında “intikam” hikayesi olduğu öne sürüldü.

Show Haber’den Serhat Alattinoğlu‘nun haberinde geçen iddialara göre, patlamaya neden olan kişi binanın ikinci katında yaşayan 63 yaşındaki Mustafa Karahan’ın, 1998 yılında İsviçre’de 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan bir olaydan ötürü araması bulunuyordu. İsviçre’den kaçarak Türkiye’ye gelen Mustafa Karahan, 2012 yılında yakalanarak 8 yıl cezaevinde kaldı. Karahan pandemi nedeniyle serbest bırakıldı.

Yine iddialara göre Mustafa Karahan, Türkiye’de yakalanarak tutuklanıp cezaevine konulmasından ailesini sorumlu tutuyordu. Özellikle kardeşine karşı öfke dolu olan Karahan, kardeşini ortadan kaldırmak için yaptığı planlar kapsamında kimyasal maddeler aldı. Evde patlayıcı maddeler imal ederken de patlama meydana geldi. Böylece kendisiyle birlikte iki komşusunun ölümüne yol açtı.