İYİ-SEN'li işçiler: Hakkımız olanı alana kadar direneceğiz

İki aydır maaşlarını almayan ve grevlerinin 3. gününde polis tarafından karakola götürülen İYİ-SEN üyesi işçileri, grevlerinin 4. gününde basına ve kamuoyuna seslendi: Patronlar bizlerden çaldıkları paralar ile ailesinin yanında bizler ise ailemize hasretiz, ama hakkımız olanı alana kadar direneceğiz.

İYİ-SEN'li işçiler: Hakkımız olanı alana kadar direneceğiz

Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi şantiyesinde çalışan İYİ-SEN üyesi işçilerin iki aydır maaşlarını alamaması üzerine başlattıkları grevin 3. gününde inşaat patronu tarafından yapılan şikayet üzerine ifade vermek için karakola götürülmüşlerdi. İşçiler grevlerinin 4. gününde basına ve kamuoyuna seslendi.

“HAKKIMIZ OLANI ALANA KADAR DİRENECEĞİZ”

“Basına ve kamuoyuna, grevimizin 4. günündeyiz.  Bugün pazar herkes ailesi ile yuvalarında bizler ise çocuklarımızın rızkını alabilmek için mücadele ediyoruz, patronlar bizlerden çaldıkları paralar ile ailesinin yanında bizler ise ailemize hasretiz, ama hakkımız olanı alana kadar direneceğiz. İnşaat işçisi köle değildir.”

“BİZ AÇKEN PATRONLARA HUZUR VERMEYECEĞİZ”

İYİ-SEN, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yetkilileri göreve çağırdı,  “lütuf değil haklarımızı istiyoruz” dedi.

“Dilenerek değil direnerek kazanacağız, haklarımızı alana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz, biz açken patronlara huzur vermeyeceğiz, lütuf değil haklarımızı istiyoruz ve alacağız, Buradan yetkilileri göreve davet ediyoruz. Sesimize ses olan herkese teşekkür ederiz”