İstanbul'da üniversiteli gençlik "Sosyalist Güç Birliği Kendini Anlatıyor" etkinliğinde buluştu

Şişli Tiyatrosu'nda gerçekleşen etkinliğe TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek, Devrim Hareketi Sözcüsü Erçin Fırat, Sol Parti Örgütlenme Komitesi Üyesi Oğuz Alkan katıldı.

İstanbul'da üniversiteli gençlik

Sosyalist Düşünce Toplulukları’nın (SDT) çağrısıyla birçok üniversiteden öğrenci “Sosyalist Güç Birliği Kendini Anlatıyor!” etkinliğinde yan yana geldi.

Şişli Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinliğe TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek, Devrim Hareketi Sözcüsü Erçin Fırat, Sol Parti Örgütlenme Komitesi Üyesi Oğuz Alkan katıldı.

İki bölümden oluşan etkinliğin ilk kısmı Sosyalist Düşünce Toplulukları’nın konuşmacılara yönelttiği soruların yanıtlanmasıyla gerçekleşti. İkinci kısımda ise etkinliğe katılanların soruları yanıtlandı.

Etkinlikte Türkiye’nin içinden geçtiği süreç, Sosyalist Güç Birliği’nin kuruluş nedenleri, Sosyalist Güç Birliği’nin ilkeleri ve önümüzdeki süreçte atacağı adımlara dair sorulara yanıt verildi.

Türkiye’de önemli bir başlık olan seçimlerin üniversiteli gençlik tarafından tartışılması ve kurtuluş yolunun aranması büyük bir önem taşıyor. Sosyalist Düşünce Toplulukları etkinlikte Sosyalist Güç Birliği’ni desteklediğini ve sosyalizm mücadelesini gençlikle buluşturmaya devam edeceğini ifade etti.