Isparta karanlıkta, Genel Müdür eğlencede

Isparta'da günlerdir elektrik kesintisi yaşanırken CK Akdeniz Perakende Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli'nin Antalya'da eğlendiği görüntülerin ortaya çıktığı öne sürüldü.

Isparta karanlıkta, Genel Müdür eğlencede

Isparta’ya günlerdir elektrik verilemiyor. Binlerce yurttaş soğuk hava nedeniyle zor durumda. Isınma ve iletişim sorunu yurttaşlara zor anlar yaşatıyor. Yetkililer kar yağışı nedeni ile elektrik verilemediğini belirtirken, elektriklerin verileceği tarihle ilgili kesin bir gün ya da saat verilemiyor.

Ispartalı yurttaşlar ise kalan son şarjlarını sosyal medyada seslerini duyurmak için tüketiyor. Atılan binlerce video ve mesajda, Ispartalılar, ‘hastalarımız, yaşlılarımız var, donuyoruz. İlla birilerinin ölmesi mi lazım?’ diye isyan ediyor, seslerini duyurmaya çalışıyor.

KRT’den Mutluhan Yıldız’ın haberine göre, Isparta’da kent merkezinin büyük bir bölümünde bazı ilçelerde elektrikler hâlâ yok. Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent ve Sütçüler ilçeleri ve bu merkezlere bağlı köy, mahalle ve beldeler elektriksiz…

Isparta’da Akdeniz CK Genel Müdürü Erol Değerli’nin Antalya Konyaaltı’nda önce bir gece kulübünde, sonra bir meyhanede eğlenirken kaydedilen görüntülerinin ortaya çıktığı iddia edildi.

BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN ANKARA’DA İDDİASI

Kar yağışının yoğun yağdığı saatlerde Ankara’da olduğu iddia edilen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ise sonraki saatlerde yaşanan durum ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başdeğirmen, “Şehrimizde son 20 yılın en yoğun kar yağışını gördük. 1000 personelimizle sahadayız, iş makinelerimiz ve araçlarımızda çalışmalarını sürdürüyor. Ara sokaklar ve giremediğimiz yerler için vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz, her yere gireceğiz. Karla mücadelemiz 7/24 devam edecek” dedi.

Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen, “İlçemizde elektriğimiz yok. Tam bir kaos durumu var. Yetkili kişilerle görüştük, dünden beri ‘Geliyor, geliyor’ dediler ama bir türlü görmedik.” açıklamasını yaptı.