Isparta Belediye Başkanı'ndan elektrik kesintisi açıklaması: Çok güzel bir bereket geldi

Isparta'da geçtiğimiz gün başlayan yoğun kar yağışı kenti etkisi altına aldı. Dondurucu soğuğa 2 gündür elektrik kesintisi de eklenince şehirde hayat adeta felç oldu. Isparta'nın AKP'li belediye başkanının açıklaması ise "Çok güzel bir bereket geldi" oldu

Isparta Belediye Başkanı'ndan elektrik kesintisi açıklaması: Çok güzel bir bereket geldi

Sosyal medyada paylaşımlar yapan Ispartalılar, “Elektrik yok, kombiler çalışmıyor” diyerek isyan etti. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise, “Biz tarihin en büyük kuraklığını yaşadık. Buna karşılık yüce Rabbim çok büyük bir bereket verdi. 2 gün sıkıntı yaşarız ama 1 yıl kuraklık olmadan hayatımıza bakarız” dedi.

Isparta’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kente 36 saattir elektrik verilemiyor. Isparta’nın Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent ve Sütçüler ilçeleri ve bu merkezlere bağlı köy, mahalle ve beldeler başta olmak üzere, Isparta’nın yüzde 90’ı kış ortasında elektriksiz kaldı. Aradan saatler geçmesine rağmen elektriklerin ne zaman verileceği netlik kazanmadı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Isparta’nın AKP’li belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Biz tarihin en büyük kuraklığını yaşadık. Buna karşılık yüce Rabbim çok büyük bir bereket verdi. Dua ediyoruz. Burada yapılan çalışmalar hiç önemli değil. 20 yıl öncesine kadar böyle bir kar yağmadı. Şuan Isparta merkezde 50 santim, yukarılarda 1 metrenin üzerinde kar var. Çok güzel bir bereket geldi.

Bazı zorluklarını hep beraber yaşayacağız. 2 gün çok fazla zorluk yaşarız ama sonra 1 yıl kuraklık olmadan hayatımıza bakarız. Bu bereketli yağışlar devam etsin, biz çaresine bakıyoruz. Bin personelimizle sahadayız, iş makinelerimiz ve araçlarımız da çalışmalarını sürdürüyor. Ara sokaklar ve giremediğimiz yerler için vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz, her yere gireceğiz. Karla mücadelemiz 7/24 devam edecek.” açıklamasını yaptı.