İmamoğlu'ndan Karaismailoğlu'na tepki: İstanbul kabusları olmuş

"İstanbul kabusları olmuş" diyen İmamoğlu, Bakan Adil Karaismailoğlu'na tepki göstererek, "Allah sana akıl versin. Bu İstanbul'da yöneticilik yaptın, şimdi İstanbul'a ihanet ediyorsun" dedi.

İmamoğlu'ndan Karaismailoğlu'na tepki: İstanbul kabusları olmuş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na tepki gösterdi. Karaismailoğlu’na yönelik “Allah sana akıl versin” diyen İmamoğlu, “Bu İstanbul’da yöneticilik yaptın, şimdi İstanbul’a ihanet ediyorsun. Yazık!” ifadelerini kullandı.

FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın programında konuşan İmamoğlu şunları söyledi:

“‘Benim olmayan bertaraf olsun’ bu akıl. Bakan Bey burada görev yapmış, benim de genel sekreter yardımcım oldu 17-18 gün. Şimdi Ulaştırma Bakanı. Allah sana akıl versin. Bu İstanbul’da yöneticilik yaptın, şimdi İstanbul’a ihanet ediyorsun. Yazık!” diye konuştu.

İmamoğlu, şöyle devam etti: “Bu insanlar vicdanları elvermeden ret veriyorlar. Yarın bir daha UKOME yapacağız, olmadı bir daha esnaf batsın mı? İstanbul kabusları olmuş. Belki de İstanbul’da bizim bulamadığımız kafalarında çok farklı bir planları vardı. İstanbul’u kaybetmek bu planları çok büyük bir sekteye uğrattı.”