İmamoğlu'ndan AKP'li Tuzla Belediye Başkanı'na: O arkadaş burayı germeye gelmiş

İBB'nin Su Arıtma Tesisi açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve AKP'li Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı arasında gerginlik yaşandı

İmamoğlu'ndan AKP'li Tuzla Belediye Başkanı'na: O arkadaş burayı germeye gelmiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin en büyük ileri biyolojik arıtma tesinini ‘150 Günde 150 Proje’ programı kapsamında Tuzla’da açtı.

Açılışta, geçmiş döneme atıfta bulunarak Kadir Topbaş’a teşekkür eden AKP’li Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile İmamoğlu arasında gerginlik yaşandı. Yazıcı, “1998 yılında projenin birinci etabını başlatan, hizmet siyasetinin lideri Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye de teşekkür ediyorum. 30 yıl önce belediye başkanlığı yapmış olan Recep Tayyip Erdoğan, sadece Tuzla’da kapalı spor kompleksleri, kültür merkezleri, Aydınlı Yolu’nu 4 yılda yapmıştır” dedi.

İmamoğlu ayağa kalkarak salondakilere sakin olmaları konusunda uyarıda bulundu. Konuşmasında İstanbul için yaptıklarını aktaran İmamoğlu, “AK Partililer bile dört duvar arasında kaldıklarında bizim için dua ediyorlar” dedi. İmamoğlu konuşmasının devamında “3,5 seneyi 25 seneyle kıyaslamalarını bayılıyorum” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, “Dönüyorlar, 94’ten 2019’a kadar yaptıklarını anlatıyorlar. 3 buçuk sene 3 ayını siz çaldınız bir buçuk senesi pandemi. Bir seneye yaklaşıyor. Cebimizdeki paraları da çaldınız. O kalan günlerle ve kalan paramızla bu kocaman işleri yapıyoruz” dedi.