İddia: Çarşamba günü elektrik faturalarında yeni düzenleme açıklanacak

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “Sırada elektrik faturalarındaki indirim var. Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü yapılacak Kabine Toplantısı’ndan sonra açıklanacak iddiasında bulundu.

İddia: Çarşamba günü elektrik faturalarında yeni düzenleme açıklanacak

Selvi bugünkü yazısında, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çarşamba günü elektrik faturaları hakkında yeni düzenlemeleri açıklayacağını öne sürerek, ‘indirim yapılacak’ iddiasında bulundu. Selvi, “Sırada elektrik faturalarındaki indirim var. Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü yapılacak Kabine Toplantısı’ndan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak” dedi.

Selvi bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Bir süre önce yazdığımız KDV indirimi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Gıdada KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Bu arada gübre fiyatlarındaki yüzde 30 indirim hak ettiği kadar tartışılmadı ama çok önemli. Şimdi sırada elektrik faturalarındaki indirim var. Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü yapılacak Kabine Toplantısı’ndan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.”