Hisarcıklıoğlu: Pandemiyi en az hasarla atlatan biz olduk

TOBB) başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Pandemi döneminde Atlantik'ten Pasifik'e kadar bütün iş dünyaları içinde en az hasarla atlatan iş dünyası biz olduk" dedi.

Hisarcıklıoğlu: Pandemiyi en az hasarla atlatan biz olduk

Patron örgütlerinin çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni hizmet binası ile Arabuluculuk Merkezinin açılışında konuştu.

Pandemi döneminde oda ve borsa başkanlarına yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, şöyle konuştu:

“Pandemi döneminde Allah razı olsun, bütün oda borsa başkanlarım, 20 Mart 2002’de başlayan bu süreçte müthiş çalışma yaptı. Sahadaki sorunları dertlerinizi aynı gün WhatsApp üzerinden bize ulaştırdılar. Ben de bütün Türkiye’den gelen 365 oda ve borsamızdan gelen bütün bu sorunları topladım. İlgili yerlere, Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, bürokrasi, kimse o sorunu çözecek. İletmiş olduğumuz sorunların yüzde 97’si ama öyle ama böyle çözüldü. Sadece çözülmeyen yüzde 3. Pandemi döneminde Atlantik’ten Pasifik’e kadar bütün iş dünyaları içinde en az hasarla atlatan iş dünyası biz olduk. Bunda da benim oda ve borsa başkanlarımın çok büyük katkısı var. Allah kendilerinden, razı olsun.”