Haluk Bayraktar'la 'içki' fonlu fotoğrafının ömrü kısa sürdü

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, BAYKAR Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar'la içkili bir mekanda çekildiği fotoğrafını paylaşıp Bayraktar'a 'minnet'ini ifade etti. Ancak Podolyak, kısa süre sonra paylaşımdaki fotoğrafı başka bir fotoğrafla değiştirdi.

Haluk Bayraktar'la 'içki' fonlu fotoğrafının ömrü kısa sürdü

Rusya ve Ukrayna müzakere heyetlerinin İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bugün yaptıkları görüşme sona erdi. Zirvede Ukrayna heyetinde yer alan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Podolyak’ın Twitter hesabından paylaşıp daha sonra sildiği paylaşım ise sosyal medyada gündem oldu.

Podolyak, BAYKAR Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar’la çekildiği fotoğrafını paylaşıp Bayraktar’ı etiketleyerek “Rus zırhlı araçları güzel tarlalarımızda kusursuz bir şekilde yanıyor. Ve yanmaya devam edecek. Çünkü “Bayraktar” herhangi bir sorunu mükemmel bir şekilde çözer – farkedilmeyen, korkutucu, yıkıcı. Süper silahların yaratıcısına ve babasına -@haluk kazanacağımız için her zaman minnettar olacağım” diye yazdı.

Ancak fotoğrafın arka planında çekimin içkili bir mekanda yapılmış olduğu anlaşılıyordu. Gazeteci Vecih Cüzdan, Twitter hesabından fotoğrafın Galataport’taki bir mekanda çekildiğini dile getirdi.

Paylaşımı kısa süre sonra kaldıran Podolyak, daha sonra aynı ifadeleri Bayraktar’la çekildiği bir başka fotoğrafla birlikte paylaştı.