Falyalı'nın ardından: Yılmaz Özdil yazdı, Peker 'beğen'di

Kumarhane patronuHalil Falyalı, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Videolarında Halil Falyalı'nın ismini birçok kez geçiren Sedat Peker ise olayın ardından Yılmaz Özdil'in konuyla ilgili attığı bir paylaşımı beğendi.

Falyalı'nın ardından: Yılmaz Özdil yazdı, Peker 'beğen'di

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker’in videolarında adının geçmesiyle tanınan kumarhane patronu Halil Falyalı, Kuzey Kıbrıs’ta aracıyla hareket halindeyken uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Saldırı sonrası Falyalı’nın şoförü Murat Demirtaş olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı halde hastaneye sevk edilen Falyalı ise burada hayatını kaybetti.

Falyalı’nın ölümünden sonra gözlerin çevrildiği isimlerden biri olan ve sosyal medya hesaplarından uzun zamandır paylaşım yapmayan Sedat Peker’den dikkat çeken bir “hareket” geldi.

Peker’in Twitter hesabından olayın ardından Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’in yazdığı tweet’e ‘beğeni’ geldiği görüldü.

Söz konusu paylaşımda Yılmaz Özdil, Sedat Peker’le ilgili olarak “Tecrit etmeye çalışarak, sansürlemeye çalışarak, yok sayarak, müebbet hapisle filan meseleyi kapatmaya çalışıyorlar ama… Açıl susam açıl misali, sihirli mağaranın kapısını artık kapanmayacak şekilde araladı, kırk haramilerin sakladığı çalıntı hazine açığa çıktı!” ifadelerini kullanmıştı.