Ersan Şen'den Kılıçdaroğlu'na: Biraz utanmak lazım

Hukukçu Ersan Şen, konuk olduğu canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi: "Acaba koltuğunuzu gençlere ne zaman bırakacaksınız. 80 yaşında mı? İyi muhalefet yapmaktan bahsediyor. Biraz utanmak lazım."

Ersan Şen'den Kılıçdaroğlu'na: Biraz utanmak lazım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü parti grup toplantısında isim vermeden “Son zamanlarda sureti kendinden menkul bazıları türedi. Bazıları gazeteci, bazıları araştırmacı olarak karşımıza çıkıyor” demiş ve sert göndermede bulunarak “Bana muhalefeti öğretmeye çalışıyorlar. Muhaliflik dersi verenler, biz daha ölmedik, sizin ne mal olduğunuzu biz gayet iyi biliyoruz. Muhalefet ahlakla yapılır. Yazı yazmayan, konuşmayan adam bize muhalefet dersi veriyor” demişti.

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri üzerine Habertürk TV’de konuk olduğu programda bir yanıt verdi.  Şen, konuşmasında “Kılıçdaroğlu tepeden tırnağa hatalı bir politika izliyor. Niye, söyleyeyim size. Çünkü Kılıçdaroğlu’nun hedefine koyduğu tek bir kişi var Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Bir siyasi parti var AK Parti. Ben de diyorum ki Sayın Kılıçdaroğlu… CHP’nin Genel Başkanısınız. Bize, gençlere güvendiğinizi söylüyorsunuz. Acaba koltuğunuzu gençlere ne zaman bırakacaksınız. 80 yaşında mı? Bana şunu söylüyor: İyi muhalefet yapmaktan bahsediyor. Biraz bence utanmak lazım. Türkiye’de herkes kelle kollukta olabilir. Benim korumalarım yok onun var. Erdoğan eksenli siyaset yapıyorsunuz. Siz Cumhurbaşkanının tekrar seçilmesini mi istiyorsunuz?” ifadelerini kullandı.