Erdoğan programını iptal etti: Nedeni belli oldu

AKP Bursa Milletvekili Refik Özen, Tayyip Erdoğan’ın 'soğuk algınlığı' nedeniyle bugünkü programlarına katılamadığını söyledi.

Erdoğan programını iptal etti: Nedeni belli oldu

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2 Temmuz Cumartesi günü Bursa’da yapacağı açılış ve miting programlarının ileri bir tarihe ertelendiği açıklanmıştı.

AKP Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, sosyal medyadan yaptığı duyuruda ertelemeyi “Cumhurbaşkanımızı biz Bursa’da büyük bir coşkuyla ağırlamak için birkaç haftadır çalışıyorduk. Ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ileri bir tarihe ertelenmesinin daha uygun olacağını belirtmişler” ifadeleriyle açıklamıştı.

İptalin nedeni ise AKP Bursa Milletvekili Refik Özen tarafından açıklandı. Bursa’daki yerel televizyon kanallarından AS TV’nin yayınına telefonla bağlanan Özen, Erdoğan’ın “soğuk algınlığı” nedeniyle programlara katılamadığını söyledi.

Özen, “Bugün gelen haberle soğuk algınlığı nedeniyle sayın cumhurbaşkanımızın ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusu oldu. Tabi sayın cumhurbaşkanımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum” dedi.