Erdoğan'ın hedefinde İmamoğlu var: İstanbul’da bir sıkıntı oluyor, adam şurada burada

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bakıyorsun İstanbul’da bir sıkıntı oluyor, adam Fethiye’de, şurada, burada. Öbürü bir başka yerde. Ya nerede olursan ol ama böyle bir felaket olduğu zaman sen oranın sorumlususun, atlayacaksın geleceksin" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın hedefinde İmamoğlu var: İstanbul’da bir sıkıntı oluyor, adam şurada burada

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.  Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. Erdoğan, “Bakıyorsun İstanbul’da bir sıkıntı oluyor, adam Fethiye’de, şurada, burada” dedi.

Suriye’nin kuzeyine yönelik olası operasyon hakkında konuşan Erdoğan, “Yeni bir harekat konusu milli güvenlik endişelerimiz giderilmediği sürece gündemimizde yer almaya devam edecek” dedi.

Erdoğan, “Suriye sınırından 30 kilometre güneye kadar terör örgütleriyle mücadelemizde Rusya ve İran’ın yanımızda olmasını istiyoruz. Bize gerekli desteği vermeliler” ifadelerini kullandı.

ABD Temsilciler Meclisi’nin F-16 satışını şarta bağlayan tasarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Biden bize Yunanistan şartı koymadı. NATO üyeleri olarak birbirimizin hukukunu korumalıyız dedik. Böyle bir koşul meselesi bizi bağlayıcı değil” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Bakıyorsun İstanbul’da bir sıkıntı oluyor, adam Fethiye’de, şurada, burada. Öbürü bir başka yerde. Ya nerede olursan ol ama böyle bir felaket olduğu zaman sen oranın sorumlususun, atlayacaksın geleceksin. Ben de yaptım bu belediye başkanlığını. En ufak bir şey olduğunda nerede olursam olayım hemen atlar, İstanbul’a döner gelirdim. Şu anda bile öyle” dedi.