Erdoğan'dan 'çocuk' açıklaması

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ettirmek için mikrofon uzattığı çocuk hakkında, "Ne demiş önemli değil. Nihayetinde çocuktur" dedi.

Erdoğan'dan 'çocuk' açıklaması

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ettirmek için mikrofon uzattığı çocuk hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, “Esasında çocuk ne demiş önemli değil. Nihayetinde çocuktur. Ama bununla ilgili bir sürü şey konuşuldu. Onların öyle demesi, böyle demesi çok da önemli değil” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUK NE DEMİŞ ÖNEMLİ DEĞİL”

Trabzon’da Kılıçdaroğlu’na hakaret ettirmek için mikrofon uzattığı çocuk hakkında da konuşan Erdoğan, “Trabzon’da bir evladımız sahneye gelmek için ağlayarak çok ısrar edince biz de yanımıza çağırdık. Kendisi o esnada mikrofonu kapıp bir şeyler söyledi [Çocuğa mikrofonla konuşmasını Erdoğan önermişti]. Esasında çocuk ne demiş önemli değil. Nihayetinde çocuktur. Ama bununla ilgili bir sürü şey konuşuldu. Onların öyle demesi, böyle demesi çok da önemli değil. Biz ne yaptığımıza bakacağız; bu ülkenin evlatları arasında hiçbir ayrım yapmadan yolumuza da aynı kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.