"Erdoğan yandaş medya tarafından sansürleniyor"

Can Ataklı, Erdoğan’ın Trabzon’daki konuşmasında sahneye çıkartılan çocuğun görüntülerinin yandaş televizyon kanalları ile gazetelerde sansürlendiğini ifade etti.

Korkusuz yazarı Can Ataklı, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’daki mitinginde kürsüye kalabalığın arasından “tesadüfen” çağrıldığı iddia edilen ve Erdoğan’ın uzattığı mikrofondan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “hain” dedirtilen küçük çocuğun görüntülerinin iktidara yakın televizyon kanalları ile gazetelerde sansürlendiğini söyledi.

İKİNCİ KEZ SANSÜRLENİYOR

Ataklı, konuya ilişkin kaleme aldığı yazısında, “Erdoğan tıpkı camideki konuşmasında olduğu gibi yine sansürlendi” diyerek şunları kaydetti:

“Erdoğan’ın Trabzon mitingindeki bu korkunç görüntüler sosyal medyada en çok izlenen görüntüler olduğu halde dünkü saray gazetelerinin hiçbirinde yoktu. Önceki gece saray medyasının televizyonlarında da bu sahne hiç yer almadı. Erdoğan’ın Çamlıca Camisi’ndeki Sezen Aksu’ya ‘Dilini kopartırız’ demesi sansürlenmişti. Ancak orada Erdoğan tek başınaydı. Oysa Trabzon’daki görüntülere pek çok bakan ve AKP’li yönetici de tanık olmuştu. Ancak konu buna rağmen sansür edildi.”