Erdoğan, TTB ve İBB'yi hedef aldı: Yalancısınız

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TTB'yi hedef alarak, "Ne sahtekarsınız, ne yalancısınız. Tabipler Birliği olarak bir eseriniz var mı?" dedi. İBB'ye de yüklenen Erdoğan, "Terör örgütü aparatlıları istihdam etmişler" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, TTB ve İBB'yi hedef aldı: Yalancısınız

Karaman-Konya hızlı tren hattı açılışında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni (İBB) hedef aldı. TTB’ye ‘Yalancısınız’ diyen Erdoğan, İBB için “Terör örgütü aparatlıları istihdam etmişler” iddiasında bulundu.

KURDAKİ-ENFLASYONDAKİ MÜSİLAJ

Kurdaki dalgalanma ve enflasyonun artmasını denizlerdeki müsilaja benzeten Erdoğan şöyle konuştu:

“Kurdaki müsilajı temizlediğimiz gibi enflasyondaki müsilajı da en kısa sürede ortadan kaldıracağız” değerlendirmesinde bulunan Erdoğan, “Ekonomik gerekçelere dayanmayan fahiş fiyat artışlarıyla insanımızın alım gücünü düşürenlerin gözlerinin yaşına bakmayacağız” ifadesini kullandı.

Türk Tabipleri Birliği’nin TURKOVAC aşısına yönelik eleştirilerini hedef alan Erdoğan, Yalansa yalan, dolansa dolan. Hepsi bunlarda” iddiasında bulunan Erdoğan, “Bir de Tabipler Birliği var. Erciyes Üniversitesi TURKOVAC aşısını üretiyor. Bunlar çıkmış böyle bir şey yok diyor. Ne sahtekarsınız, ne yalancısınız” dedi.

“Tabipler Birliği olarak bir eseriniz var mı?” diye soran Erdoğan, “Yapana da hep taş koydunuz. Biz şehir hastanelerini yaptık, eğitim araştırma hastanelerini yaptık. O rezil hastanelere biz vatandaşımızı mahkum etmedik. Sizin o zaman hiç sesiniz çıkmadı. Bu sahtekarlar, cambazlar hastanelerde rehin alınan vatandaşların haklarını bir kez çıkıp savunmadı” ifadelerini kullandı.

VATANA KURULAN KİRLİ SENARYO

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yüklenen Erdoğan, “İstanbul’da CHP belediyesi, anlaşma yapmışlar. Terör örgütü aparatlıları istihdam etmişler. Dün Gezi olaylarındaki meselenin adalet, 6-8 Ekim olaylarının Kobani meselesi olmadığı kesinleşmiştir. Bunlar vatan topraklarımızda kurulan kirli bir senaryodur” ifadelerini kullandı.