Erdoğan: Sandıkları patlatacağız

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Samsun'da partililere hitaben yaptığı konuşmada 2023 seçimlerine ilişkin hedefini "Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatacağız" diyerek dile getirdi.

Erdoğan: Sandıkları patlatacağız

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

Muhalefeti hedef alan Erdoğan, CHP’nin “helalleşme” söylemine tepki göstererek “Ne diyor, ‘Helalleşme.’ Bu bir oyun. Bu oyunun yerini ‘hesaplaşma’ söylemlerinin almasının gerisinde işte bu hazımsızlık var. İmam hatip okullarımızla ilim ve irfan yuvalarımızla alimlerimizle ilgili hakaretlerin havada uçuşmasının gerisinde bu nobranlık var” dedi.

“Birilerinin, partisinin gençliğinin olmadığını söylediğini” belirten Erdoğan, alandaki gençleri işaret ederek, “Bu ne bu, gençliğimiz değil mi? Gençliğimiz yok diyenlere sesleniyorum, kendinize bakın kendinize evvelallah bizler gençliğimizle gurur duyuyoruz, gençliğimizle birlikte hedefe yürüyoruz. Diyorlar ki ‘kadın teşkilatı yok.’ Ak kadınlar hazır. Kadınlarımızla beraber, gençlerimizle beraber, ana kademeyle beraber gümbür gümbür geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında, seçimlere sayılı günler kaldığını söyleyen Erdoğan, “Şimdi bu sayılı günleri gayet iyi değerlendirecek ve inşallah 2023’te de Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatacağız.” dedi.