Erdoğan: Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz

"Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz. 23 milyon üye hedefi ile yolumuza devam edeceğiz"

Erdoğan: Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Artık geçen her gün bizim için adeta hazine kıymetindedir. Bu çerçevede yaz mevsimini en verimli şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Ülkeyi ve siyaseti takip etmek için başını kaldıran her vatandaşımızın AK Parti teşkilatından birini karşısında göreceği şekilde sahayı sıkı tutmalıyız. Muhalefetin her yalanını anında ağızlarına tıkacak, her iftirayı anında çürütecek bir çalışma tarzı izlemeliyiz. Bunu yaparken asla onların gündemlerine takılıp kalmamalıyız. Siyasetin istikametini belirleyen daima biz olacağız. 2023 hedeflerimizle insanlarımızın umutlarının ve beklentilerinin adresi de yine biz olacağız. Üye sayısı 11 milyonu geçen partide elbette bireysel davranışlarıyla sıkıntı çıkaranlar olabilir. Onları geri plana hemen çekmeliyiz.

AK Parti ailesi ihtiyacı olan her konuda doğru insanları bulup onları öne çıkartacak kadar büyüktür. En önemlisi ise milletvekilinden il ilçe yönetimine, mahalle sorumlusuna kadar AK Parti’yi temsil eden her kardeşimizin samimiyet esaslı iletişim kurmasıdır. Halka tepeden bakan, geleni içeri almayan, telefonuna ulaşılamayan AK Parti yöneticisi olamaz. Uzatılan eli tutmayan, insanlarla gönül gönüle muhabbet kurmayan kişi AK Parti’yi temsil edemez. Ülkesine, şehrine ve partisine hizmet için gece gündüz koşturmayı göze alamayan AK Parti’de sorumluluk üstlenemez. Bunlar ihtiyari değil, mecburi vasıflardı.

Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz. 23 milyon üye hedefi ile yolumuza devam edeceğiz. Bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Bu bizim için zor bir şey değil. 23 milyon üye hedefi ile yolumuza devam edeceğiz. Şu anda 11 milyonu aşkın üyemiz var her üyemiz bir üye daha ilave ederse seçimden önce seçimi kazandık demektir. Bunu yapacağız, seçim öncesi seçimi kazanacağız. Onun için ana kademe, il başkanlarımız, kadın kolları, gençlik kolları, durmak yok, yola devam.

Ülkemizin demokrasi ve kalkınma adımlarından rahatsızlık duyan çevreler umutlarını 2023 seçimlerine bağladılar. Her yolu deneyenlerin artık sabrı kalmadı. AK Parti’yi tökezleterek ülkeyi zor duruma düşürmek isteyenler her yola başvurmaya başladı. Bürokrasiden siyasete hayatının hiçbir başarı olmayan bu zata ülkeyi teslim etmek isteyenlerin amaçları milletin hayrına değildir. Altılı masa sirk çadırından beter bir hale geldi.

Masanın gizli ortaklarından yedikleri ayarlar var. Her gün bir HDP’li çıkıp bunlara posta koyuyor. Tehdit ediyor.

Geçmişlerini inkar pahasına o masada oturanları milletimize havale ediyorum. Bunlar mı Türkiye”nin güney sınırlarında terörle mücadele edecek? Bunlar mı Karadeniz’deki savaşta tarafları bir araya getirip çözüm arayacak? Bun ları mı dar gelirli vatandaşlarımızı sıkıntıdan kurtaracak? Bunlar mı istihdamı artıracak? Bunlar mı eğitimden sağlığa, ulaşıma tüm alanda mevcut durumu koruyacak?

Bugün insanlarımızın geçim sıkıntısı meselesi olabilir, hayat pahalılığı yükü altında zorlandığını tespit ediyoruz ama dünya nasıl bir girdaptan geçiyor? Bunu da göreceksiniz. Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle insanlarımızı geçim sıkıntısından kurtacak olan da, herkesin iş ve aş sahibi olmasını sağlayacak olan da biziz.”