Dilipak: O çocuğu kim getirdi ise AK Parti'ye yazık etti

Trabzon'da CHP'nin bir çocuğun kullanılarak hedef alınmasına Yeni Akit'in önde gelen yazarı Abdurrahman Dilipak da tepki gösterdi.

Dilipak: O çocuğu kim getirdi ise AK Parti'ye yazık etti

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Trabzon’da AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı açılışta bir çocuğun kullanılarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “hain” denilmesine tepki gösterdi.

Dilipak, “Bu çocuk mizansenini kim hazırladı ise, o çocuğu oraya kim getirdi ise, bu çocuğa da yazık etti, AK Partiye de.. Bir çuval incir berbat edildi. O açılışlar bu olayın gölgesinde kalır artık” dedi.

Dilipak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Bu çocuk mizansenini kim hazırladı ise, o çocuğu oraya kim getirdi ise, bu çocuğa da yazık etti, AK Parti’ye de.. Bir çuval incir berbat edildi. O açılışlar bu olayın gölgesinde kalır artık. Siyasetçi, iktidarı-muhalefeti ile oy derdinde, millet geçim derdinde.

Bakın böyle giderse (ki bu mesajı bu olaydan biraz önce atmıştım, denk geldi) bu yarış, bu şekliyle, kim daha çok kazanacak değil, kim daha çok kaybedecek rekabeti. Ve sonuçta kim kazanırsa kazansın, kim kaybederse etsin, asıl kaybeden bu oyunun tarafları ile birlikte milletçe hepimiz olacağız. Kazanı olmayan bir oyunu kim niye oynar. Öfke ile siyaset olmaz. Ayet “öfkeni yut” der. Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Öfkenin sebepleri: 1. Ucup 2. Kibir 3. Böbürlenmek 4. Çekişme ve münakaşa 5. İnatçılık 6. İtidalden çıkmış şakacılık 7. Alaycılık 8. Hainlik 9. Haksızlık 10. Servet arzusu / Ahlâk-ı Adudiyye Şerhi İsmail Müfîd İstanbulî.. Bu Siyasetname’de böyle yazar. Dilerim kellim kellim la yenfağ olmaz..”