Devlet Bahçeli'nin radarında bu kez de Cem Yılmaz var

Devlet Bahçeli, isim vermeden komedyen Cem Yılmaz'ı hedef alarak, "Netflix'te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır" dedi.

Devlet Bahçeli'nin radarında bu kez de Cem Yılmaz var

Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında Millet İttifakı’na yüklenen Bahçeli, “Zillet ittifakının adayını açıklamamasında bilinçli bir taktik mi söz konusudur yoksa demir bir çatlak mı etkilidir? Çıkarsınlar adaylarını, görsünler Hanya’yı Konya’yı” ifadelerini kullandı.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’a tepki gösteren Bahçeli, “TÜSİAD Başkanı, İsveç ve Finlandiya’nın yanında saf tutmuş. Neymiş geleneksel politikalara dönmeliymişiz, fakirleşerek büyüyormuşuz” dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti: “Bir kez olsun milli olun, Türkiye’nin meşru tezlerine destek verin, vermiyorsunuz bari objektif konuşun, adam gibi konuşun. Boş yapmayın, Türk de olamıyorsanız bari insan olun.”

Açıklamasında isim vermeden Cem Yılmaz’ı hedef alan Bahçeli, “Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır” diye konuştu.