DEVA Partisi'nden istifa eden Aydemir, Akşener'in danışmanı oldu

6'lı Masa içindeki ilk transfer olarak yorumlanan yeni görevle ilgili DEVA içinde rahatsızlık olduğu öğrenilirken, Birol Aydemir konuyla ilgili "DEVA'daki arkadaşlar nereye gittiğimden çok neden gittiğime kafa yorarlarsa belki parti olurlar" diye konuştu.

DEVA Partisi'nden istifa eden Aydemir, Akşener'in danışmanı oldu

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı görevini sürdürürken altı ay önce partisinden istifa eden eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başdanışmanı oldu.

Birol Aydemir, ekonomi ve sosyal güvenlik konularında başdanışmanlık görevini yürütecek. Aydemir’in resmi görevi ise Kurban Bayramı’ndan sonra duyurulacak.

6’lı Masa içindeki ilk transfer olarak yorumlanan yeni görevle ilgili DEVA içinde rahatsızlık olduğu öğrenilirken, Birol Aydemir konuyla ilgili “DEVA’daki arkadaşlar nereye gittiğimden çok neden gittiğime kafa yorarlarsa belki parti olurlar” diye konuştu.

Eski TÜİK Başkanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı, SGK Kurucu Başkanı, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşar Yardımcılığı görevlerinde bulunan Birol Aydemir, geçtiğimiz mart ayında DEVA’dan istifa etmişti.