Cüneyt Özdemir: Muhalefet gümbür gümbür hezimete gidiyor

Cüneyt Özdemir, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık iddiasına ilişkin "Muhalefet gümbür gümbür 1994 İstanbul yerel seçimlerindeki hezimete doğru gidiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Cüneyt Özdemir: Muhalefet gümbür gümbür hezimete gidiyor

CHP’nin dün Maltepe’de düzenlediği mitingde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmanın ardından partinin üst düzey isimleri cumhurbaşkanı adaylarının artık netleştiğini dile getirmeye başladı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir’se bunun üzerine Twitter hesabından bir dizi paylaşımda bulundu.

“Muhalif arkadaşların kibarlıklarından ya da çekindiklerinden söyleyemediklerini ben söyleyeyim; Muhalefet gümbür gümbür 1994 İstanbul Yerel Seçimlerindeki hezimete doğru gidiyor” diyen Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Üstelik aynı hataları birebir yaparaKKüçük hesaplar, kişisel kaygılar, ‘ben’cillikler, organize olamamalar, yanlış adaylar ile seçime girmekte ısrar etmeler… 94 İstanbul seçimleri neredeyse Erdoğan’a armağan edilmişti. Şu anda da yapılan farksız değil. Kılıçdaroğlu’nun adaylık ısrarı Erdoğan’ın en büyük avantajı. Tıpkı 94 İstanbul yerel seçimlerinde olduğu gibi doğru ve tek aday çıkartıldığında en az %10- %15 farkla alınabilecek bir seçim yanlış aday ısrarı nedeniyle ikinci turda bir kaç puanla Erdoğan’a yine yeniden hediye edilecek gibi gözüküyor…”