Boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayan şahıstan mahkemede tehdit!

Boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından 18 yerinden bıçaklanan kadın, mahkemede sanık tarafından tehdit edildi.

Boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayan şahıstan mahkemede tehdit!

Kayseri’de boşanma aşamasındaki olduğu F.Ç’yi 18 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Ahmet Çakır  savunmasında, “Ben bu kadın için 100 bin lira harcadım. Ben ceza alsam bile yakınlarım hakkımı savunacak” diyerek tehdit etti.

Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu yargılanan Ahmet Çakır ile F.Ç hazır bulundu.

Duruşma savcısı, cezai ehliyeti tam çıkan Çakır hakkında mütalaasını açıklanarak, ‘eşi kasten öldürmeye teşebbüs etme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

Mahkemeye 10 sayfalık dilekçe sunan sanık Ahmet Çakır, kadını suçlayarak kendini savundu. Çakır, “Ben bu kadın için 100 bin lira harcadım. Ben ceza alsam bile yakınlarım hakkımı savunacak” diye konuştu.

Şiddete maruz kalan F.Ç, “Olay günü bana 5 bin liramı verdi. ‘Telefonu getiriyorum, 5 dakika bekle’ dedi. Yakamı tuttu. 18 yerimden bıçakladı. ‘Seni öldüreceğim, artık takatim kalmadı’ dedi. Bana iftira attı. Kendini aldattığımı iddia etti. Söylediği kimseyi tanımıyorum” ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti sanığın raporunun tekrar alınması yönündeki talebini reddetti. Duruşma eksiklerin giderilmesi için ertelendi.