'Bizde kriz yok' dedi, faturayı halka kesti

AKP Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur "Bizde kriz yok. Market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz. Engel, sıkıntı yok. Kaynakları döke saça kullanabiliyoruz" dedi.

'Bizde kriz yok' dedi, faturayı halka kesti

AKP Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, ekonomik kriz olmadığını öne sürdü, halkı eleştirdi.

Yerel bir televizyon programında konuk olan Okur, “Gönlüyle arası yol açılırsa insanlar biraz daha vicdansızlaşıyorlar. Bir ürününün piyasa satışı varken 10 katı satılması insanların ticari ahlakıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Kaynakları döke saça kullanabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİRAZ DA VATANDAŞ DEVLETİNE SAHİP ÇIKSIN”

AKP’li Gül Çitil Okur’un açıklamaları şöyle:

“Serbest piyasa çalışmaları içerisinde bizler AK Parti hükümeti olarak elimizden geleni yapıyoruz. Devletin yaptığı çalışmalarda yapabileceğinin en iyisini yapıyoruz. Biraz da vatandaşın milletine, devletine, hükümetine sahip çıkması lazım.

Gönlüyle arası yol açılırsa insanlar biraz daha vicdansızlaşıyorlar. Bir ürününün piyasa satışı varken 10 katı satılması insanların ticari ahlakıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Bizde kriz yok. Market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz. Engel, sıkıntı yok. Kaynakları döke saça kullanabiliyoruz.”