Binali Yıldırım coştu: Dünyanın en büyük teşkilatı AK Parti teşkilatıdır

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partililere yaptığı konuşmada 'gaz'a gelip "Bugün dünyanın en büyük teşkilatı AK Parti teşkilatıdır. Böyle bir teşkilat dünyada hiçbir siyasi oluşuma nasip olmamıştır" dedi.

Binali Yıldırım coştu: Dünyanın en büyük teşkilatı AK Parti teşkilatıdır

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Eskişehir İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

2023 seçimlerine işaret ederek seçim desteği isteyen Binali Yıldırım, “Bu aziz millete çok büyük görevler düşüyor. Milletin evladına, Recep Tayyip Erdoğan’a dünkünden, geçmiştekinden daha fazla ihtiyacı var ülkenin. Hazır mısınız? 2023’te ‘milletin adamı’nı tekrar, tek başına iş başına getirmeye var mısınız? Yeni bir destan yazacak mıyız Eskişehir?” diye konuştu.

Daha sonra sözü 15 Temmuz darbe girişimine getiren Binali Yıldırım, “15 Temmuz’da bayraklar inmedi, ezanlar dinmedi. O gece halkın ve Hakk’ın gücü, tankın gücünü yendi. Bu zor günlerden geçerek buralara geldik. Burada işimiz bitti mi? Hayır. Daha yapacak çok işimiz var. Türkiye’ye, gelecek nesillere borcumuz var. Onlara çok daha güzel bir Türkiye’yi bırakmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bizlerin tecrübesi, gençlerin enerjisi, Türkiye’nin güvencesi ve geleceğidir. Bugün dünyanın en büyük teşkilatı AK Parti teşkilatıdır. Böyle bir teşkilat dünyada hiçbir siyasi oluşuma nasip olmamıştır. İlk günkü heyecanla bu kutlu yolda beraberce yürümeye devam ediyoruz ifadelerini kullandı.