'Ben bir insan olarak bir bara gidip bira içemez miyim?'

CHP'nin mitinginde kürsüde konuşan atık kağıt işçisi Nusret Güllü, 'bira' fotoğrafıyla kendisini hedef alan AKP medyasına yanıt verdi.

'Ben bir insan olarak bir bara gidip bira içemez miyim?'

CHP’nin İstanbul Maltepe’de düzenlediği mitingde, kürsüde söz alan Nusret Güllü isimli yurttaş, atık kağıt işçisi olduğunu belirterek, yaşadığı maddi zorlukları anlatmıştı.

AKP medyası ve sosyal medyadaki AKP’li hesaplar ise mitingin ardından Güllü’nün yer aldığı bazı fotoğrafları ortaya atıp Güllü’nün konuşmasının ardından “‘Çöpten alıp giydim’ diyen adamın çilingir sofrasında fotoğrafları ortaya çıktı”, “İşte Nusret Güllü denen ayyaşın içki sofrası” gibi hedef gösteren haberler yaptı.

Artı TV‘nin haberine göre atık kağıt işçisi Güllü, aralarında AKP’li Melih Gökçek’in de bulunduğu yandaşların kendisini ‘bira’ fotoğrafıyla hedef alması üzerine şunları söyledi:

“Sayın Melih Gökçek Bey, rica ederim İstanbul’a gel misafirimiz ol. Buradaki durumumuzu gel gör” dedi.

“Çöpten topladıklarımızla yemek yapıyoruz. Çekçekçiyim. Benim gibi garibanlarla uğraşmayın” diyen Güllü, fotoğrafla ilgili olarak da 7-8 senelik fotoğrafımı çıkartmışlar. Ben bir insan olarak bir bara gidip bira içemez miyim? Gökçek Bey’e sesleniyorum. Mümkünü varsa, bizim gibi gariban insanlarla uğraşmasın. Gitsin kendi boyundan insanlarla uğraşsın” ifadelerini kullandı.