Bakan Dönmez'den Ispartalılara: Sabrınız için teşekkür ediyoruz, hakkınızı helal edin

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, günlerdir elektriksiz kalan Ispartalılara "Anlayışınız, sabrınız için teşekkür ediyoruz, hakkınızı helal edin" diye seslendi.

Bakan Dönmez'den Ispartalılara: Sabrınız için teşekkür ediyoruz, hakkınızı helal edin

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, günlerdir elektrik kesintilerinin devam ettiği Isparta’da ziyaretlerde bulundu.

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Dönmez,  yoğun bir kar yağışı nedeniyle elektrik hatlarında sorunlar yaşandığını söyleyip sıkıntının birkaç gün sürdüğünü ancak birçok köye elektrik verildiğini iddia ederek, “Şu anda ekip sayısı, araç ve gereç sayısı arttı. Buralarda hizmet vermek için Sivas’tan, Kastamonu’dan, İstanbul’dan, Bursa’dan, İzmir’den ekip transfer ettik ki bir an önce sıkıntıyı çözelim diye. İnşallah en kısa sürede çözeceğiz” diye konuştu.

“Vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için tüm imkanları seferber ettik. Sahada çalışmaları yerinde inceleyip, sorunları tespit ettik. Sahadaki çalışmaları, eksik, noksan noktalar varsa onları da hemen anında talimatlandırarak çözmeye çalışıyoruz” diyen Dönmez, Ispartalılara da “Anlayışınız, sabrınız için teşekkür ediyoruz, hakkınızı helal edin, birkaç gün enerjisiz kaldınız” diye seslendi.