Bahçeli'nin hedefinde CHP'li belediyeler ve Kılıçdaroğlu var

Bahçeli CHP'li belediyeleri hedef alarak, "Hem Ankara hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi acınası bir aciziyetle seyretmiştir" dedi.

Bahçeli'nin hedefinde CHP'li belediyeler ve Kılıçdaroğlu var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalarda, CHP’li belediyeleri hedef aldı.

“Riskleri öngörememiş belediye yönetimlerinin tek sığınağı temelsiz bahaneleri” diyen Bahçeli şunları kaydetti:

“Sağanak yağışlar hayatı olumsuz şekilde etkilemiştir. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok ilimizde hayat durma noktasına gelmiştir. Sel suları Ankara’da ev ve işyerlerini basmıştır. Başkentimiz yoğun yağışlara teslim olmuştur. Hem Ankara hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi acınası bir aciziyetle seyretmiştir. Meteoroloji’nin uyarılarına rağmen hiçbir önlem alınmamıştır. Belediye yönetimleri bir kez daha sınıfta kalmışlardır, çaresiz girdabına terk etmişlerdir.

Kar ve yağmur yağdıktan sonra yapılacak her mücadele boşuna bir emektir. Riskleri öngörememiş belediye yönetimlerinin tek sığınağı temelsiz bahaneleridir. Altyapı eksiklikleri, siyasi ilkellikler, afetler karşısında organizasyon yetersizlikleri bugünkü tablonun yegane sebepleridir. Hükümet, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri’nin boşluğunu doldurmuş, müdahale etmiştir. Belediye yönetimi laf üretme yeri değildir. Millete layıkıyla hizmet etme mercidir.”

KILIÇDAROĞLU’NU DA HEDEF GÖSTERDİ

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef gösteren Bahçeli şunları kaydetti:

“Sayın Kılıçdaroğlu hala sesin çıkmıyor, bir şey diyemiyorsun? Bu sessizliğini neye yoralım? Polise yumruk atan soysuzun yanında mısın, karşısında mısın? Sözde Kürdistan çığlığı atan namertlere itiraz edecek misin? Sayın Kılıçdaroğlu bu vahim manzara karşısında hala çıtın çıkmıyor, bir şey diyemiyorsun. Bu sessizliğini neye yoralım? Polise yumruk atan soysuzun yanında mısın?

Sayın Kılıçdaroğlu, PKK’yı terör örgütü oalarak görüyor musun, görmüyor musun? Terörle mücadele safında mısın değil misin? Bilmelisin ki ihanete tavır alamayan ihanetin yanındadır. CHP tarihi bir imtihanın ortasındadır. Kılıçdaroğlu ve zillet partileri masa altında izlerini kaybettileri itibarlarını sokak lambaları altında arayacak kadar şuursuzdur.
Zillet ittifakının üyesi Serok Ahmet’in Diyarbakır’da düzenlenen çalıştayında yapıtğı konuşma, bu çalıştaya PKK ve FETÖ’cülerin katılımı bölücü bir provokasyondur. Serok PKK tezlerini savunacak kadar çukurlaşmıştır. Serok Ahmet Türkiye’nin başına sarılmış bela, siyasi kundakçıdır.”