Bahçeli'den Sezen Aksu'ya: Serçeysen serçeliğini bil

MHP'li Devlet Bahçeli, partisinin gurup toplnatısında Sezen Aksu'yu hedef aldı.

Bahçeli'den Sezen Aksu'ya: Serçeysen serçeliğini bil

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’teki grup toplantısında Enes Kara’nın cemaat yurdundaki intiharı, Sezen Aksu ve gündemdeki diğer konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Enes Kara’nın intiharı konusunda cemaat ve tarikatlara sahip çıkan Bahçeli, “Cemaatler ve tarikatlar devletle rekabet etmedikçe, devleti ele geçirmeye çalışmadıkça var olmaya devam edeceklerdir” dedi. Bahçeli ayrıca, bu olay üzerinden muhafazakâr ve mütedeyyin kesimlerden ‘intikam’ alınmaya çalışıldığını öne sürdü.

Dün bir grubun hakkında suç duyurusunda bulunduğu Sezen Aksu’yu da hedef alarak, “Bu sanatçıya diyorum ki serçe isen serçeliğini bil. Sakın kuzgunluğa heves etme. Bu tiplerin kafaları arızalı, kalpleri taşlı ve dikenlidir” ifadelerini kullandı.

SEZEN AKSU’YU HEDEF ALDI

Bahçeli, Sezen Aksu için “Yazdığı ucube bir şarkının sözleri arasında, Hz Adem ve Hz Havva’ya ‘cahil’ diyen sorumsuz ve şuursuz bir sanatçının alamet olarak bindiği sefalet ve rezalet hali dünyevi kıyamet olan cehalet çukurunun açık seçik bir numunesidir. Bu sanatçıya diyorum ki serçe isen serçeliğini bil. Sakın kuzgunluğa heves etme.Bu tiplerin kafaları arızalı, kalpleri taşlı ve dikenlidir.” dedi.