Bahçeli yine TTB'yi hedef gösterdi: TTB, Türk hekimlerini temsil etmez

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında TTB'yi hedef gösterdi. Bahçeli açıklamasında "Nereden bir melanet varsa Türk Tabipler Birliği Başkanı ve işbirlikçi yönetimi oradadır. PKK'nın yanında olanlar bunlardır, zillete düşen bunlardır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli yine TTB'yi hedef gösterdi: TTB, Türk hekimlerini temsil etmez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ,partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli yaptığı açıklamada Türk Tabipler Birliği’ni hedef gösterdi.

Bahçeli’nin açıklaması şu şekilde:

“Türk Tabipler Birliği isimli bölücü yapılanma, namuslu Türk hekimlerini temsil edemez. Doktorlarımız bizim can beraberimizdir. Sevgi ve saygıya layık Türk hekimlerine tek bir lafımız yoktur. Nereden bir melanet varsa Türk Tabipler Birliği Başkanı ve işbirlikçi yönetimi oradadır. PKK’nın yanında olanlar bunlardır, zillete düşen bunlardır.

Bizim haklı eleştirilerimiz bu kuruluşun yönetimine çökmüş 3-5 Türkiye düşmanıyla ilgilidir. Diğerleri gücenmemelidir. Muğla’da bir uzman çavuşumuzun maruz kaldığı kötü muamele bizi derinden üzmüştür. Sağlık çalışanlarımızı hedef alan şiddetin karşısında olacağız ama askerlerimize yapılan kötü müdahalenin de karşısındayız.

Cemrenin havaya, suya, toprağa düşmesine rağmen karlı hava şartları malumdur. Kar yağışı bir yandan hayatın olağan akışını olumsuz etkilerken, önümüzdeki ayların verimli geçeceğini müjdelemektedir. Bu bahar bir başka güzellikte olacaktır.”