Bahçeli: Tarkan dinlemek isteyenler 'Kıl oldum abi' şarkısını dinleyebilir

Tarkan'ın gündem olan 'Geççek' şarkısı üzerine konuşan Bahçeli, "Tarkan bir şarkı sözü yazmıştır. Tarkan geçecek diyor, bunu da Anadolu'ya yakın bir şiveyle söylüyor. Elbet geçecek, sorunlar bitecek, salgın geçecek, dertler bitecektir.

Bahçeli: Tarkan dinlemek isteyenler 'Kıl oldum abi' şarkısını dinleyebilir

Partisinin gurup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, son günlerde gündem olan Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısı üzerine ‘Tarkan’dan muhalif figür elde etmek isteyenler Kıl Oldum Abi, Başkası Olma Kendin Ol şarkılarına kulak versinler.” dedi.

‘İKTİDAR ŞARKIYLA KURULMADI’

“Tarkan bir şarkı sözü yazıp seslendirdi. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse bu şarkıya musallat olanlar çıkmıştır. Tarkan ‘Geçecek’ diyor. Zillet geçecek, terör geçecek, salgın geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek buna da az kaldığı görülecek. 6 rakamına dikkat buyurunuz. Bu rakamı terse çevirdiğinizde 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil, görmek. Bizim 6’ya baktığımızda gördüğümüz altı oktur, tertiptir, tezgahtır, kumpastır. 9’a bakınca gördüğümüz huzurdur, 9 tuğdur, 9 ışıktır, sorunların geçeceğinin müjdesidir. Nitekim çoğu gitmiş, azı kalmıştır. Tarkan şarkı sözleriyle Covid-19 dönemini kast ettiğini söylüyor. Hayır diyorlar. Niyet okuyucuları fitne yayıyorlar.

Bu saptırmanın, kandırmacanın kime ne faydası var. İktidar şarkıyla kurulmadı, hükümet şarkıyla oluşmadı. Bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz. Bu tekerlek bu tümsekte kalamaz. Buradan Zillet İttifakı’na ekmek çıkmaz. Tarkan’dan zilletin tarzanı çıkarılmaz. Bir şarkı sözünden yeni kutuplaşma sayfası açmanın kimseye sağlayacak bir şeyi yoktur. Tarkan’dan muhalif figür elde etmek isteyenler Kıl Oldum Abi, Başkası Olma Kendin Ol şarkılarına kulak versinler.”