Babacan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'Benimle misiniz?' çıkışına ilişkin açıklama

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Benimle misiniz?" çıkışı hakkında "Sayın Kılıçdaroğlu’nun parti içine verdiği bir mesaj olarak okuduk son sözlerini" değerlendirmesini yaptı.

Babacan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'Benimle misiniz?' çıkışına ilişkin açıklama

CHP TBMM Grubu’nun İzmir’de düzenlediği 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda “Şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle misiniz? Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?” şeklindeki çıkışı siyaset gündemindeki yerini koruyor.

Dün partisinin dördüncü mitingini Siirt’te gerçekleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Bnacan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu’nun çıkışı sorulan Babacan, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun parti içine verdiği bir mesaj olarak okuduk son sözlerini. Altılı masanın gündeminde bu konu yok. Seçim takvimi yaklaşana kadar da olmayacak, karar almış durumdayız” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına değinen Babacan, ” Günü gelince yani, biz de altılı masaya aday listesi sunarız. Aday adaylarımızı, sıcak baktığımız isimleri altılı masada konuşacağız” ifadelerini kullandı.