Arınç'tan FETÖ tutuklusu Nusret Muğla'nın ölümü sonrası mesaj: Hakkını helal et

Arınç, "Doğru bildiklerimi söylediğim için ben de hakaret gördüm, azarlandım, horlandım, Fetöcü olarak hedef gösterildim. Sana ve arkadaşlarına faydalı olamadığım gibi kendime de faydalı olamadım" dediği mesajında Nusret Muğla'dan "helallik" istedi.

Arınç'tan FETÖ tutuklusu Nusret Muğla'nın ölümü sonrası mesaj: Hakkını helal et

AKP’nin kurucularından, eski TBMM Başkanı ve eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, FETÖ soruşturması kapsamında cezaevinde bulunan ve dün koronavirüsten ölen 84 yaşındaki Nusret Muğla için “Nusret Ağabeyin ardından” başlıklı bir taziye mesajı yayınladı.

“Nusret Ağabey ile lise yıllarımda tanışmıştım” diyerek mesajına başlayan Bülent Arınç, Nusret Muğla için “Kendisi gibi pırıl pırıl insanlarla kitap okur, sohbet yapardık. Sonra berberlikten ayrıldı ve küçük bir kavaf dükkanı açtı. Aynı hizmetine orada devam etti; artık Kavaf Nusret Ağabey olmuştu. Sonra ‘Hizmet Hareketi’ olarak bildiği yolda eğitim faaliyetlerine destek olmaya başladı. Kısıtlı imkânlarını bu yolda kullandı” dedi.

Arınç, “Doğru bildiklerimi söylediğim için ben de hakaret gördüm, azarlandım, horlandım, Fetöcü olarak hedef gösterildim. Sana ve arkadaşlarına faydalı olamadığım gibi kendime de faydalı olamadım” dediği mesajında Nusret Muğla’dan “helallik” istedi.