AKP'li Zengin: HDP'ye yine ziyarette bulunacağız

Zengin, "Artık itiraz olmayan bir konu olsun. Bu konunun tescilini Meclis yapsın istiyoruz. Referanduma gitmeden çözüleceğini düşünüyorum" dedi.

AKP'li Zengin: HDP'ye yine ziyarette bulunacağız

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, seçim tarihi, başörtüsü ve emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili açıklamalarda bulundu.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın sorularını yanıtlayan Zengin, başörtüsü teklifine ilişkin daha önce ziyaret ettikleri HDP’ye yılbaşı itibarıyla yeniden bir ziyaret gerçekleştireceklerini açıkladı.

“Bizim amacımız sadece ve sadece sorunu çözmek” diyen Zengin, “Bir ziyaret turu daha yapacağız. Yılbaşından sonra bu ziyaretleri yapacağız. HDP’ye gideceğiz. İlişki zeminlerini doğru oturtmak lazım. Ben, bugüne kadar hiçbir siyasi partinin ‘yasaklayalım’ dediğini görmedim. Bizim amacımız sadece ve sadece sorunu çözmek. 400’ün üzerinde bir reyle geçerse, doğru olan referanduma götürmemektir. Artık itiraz olmayan bir konu olsun. Bu konunun tescilini Meclis yapsın istiyoruz. Referanduma gitmeden çözüleceğini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.