AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi Ünsal Ban, Sedat Peker’in iddialarını doğruladı

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun boşanma aşamasında olduğu Ünsal Ban, suç örgütü lideri Sedat Peker ile görüştüğünü doğruladı.

AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi Ünsal Ban, Sedat Peker’in iddialarını doğruladı

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi Ünsal Ban, suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘Deli Çavuş’ isimli Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündeme getirdiği iddialara ilişkin açıklama yaptı.

TELE 1 programcısı Enver Aysever’e açıklama yapan Ban, Sedat Peker’in, Taşkesenloğlu’nun elinde bıçakla Ban’ı yaraladığını ileri sürerek paylaştığı videoyla ilgili konuştu. Ban yaptığı açıklamada, videoyu, ‘eşinin kesici aletle’ saldırmasından kaynaklı gizli bir şekilde önlem olarak kayda aldığını ifade etti.

Ban, “Ben videoyu can güvenliğim için çektim, bu videoyu arkadaşıma emanet ettim. Bu videoyu Sedat Peker’e gönderilsin diye vermedim. Kim kanalıyla bu video Sedat Peker’e gitti meselesini bilmiyorum” dedi. Ünsal Ban söz konusu videoyu Sedat Peker’e kendisinin göndermediğini belirtti. Ban ayrıca, hala ölüm tehdidi aldığını ancak siyasilerden tarafından bir tehdit almadığını söyledi.

Aysever’in aktardığna göre Ünsal Ban, Sedat Peker ile telefonda görüştüğünü de doğruladı. Ban, “Sedat Peker beni aradı ben de numarayı bilmediğim için açtım ve kendisinin Sedat Peker olduğunu söyleyince ben de onunla konuştum” ifadelerini kullandı.