AKP'li vekilden AKP'li vekile: 'Bu kutlu dava sizi çarpacak'

AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinin şehirdeki bir başka vekili Halil Özcan tarafından ağır sözlerle hedef alındı.

AKP'li vekilden AKP'li vekile: 'Bu kutlu dava sizi çarpacak'

Son dönemde AKP’den ayrılma sinyalleri verdiği belirtilen Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’ya partisinden sert tepki geldi.

AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Twitter hesabından isim vermeden yaptığı açıklamada Fakıbaba’ya ilişkin şunları söyledi:

“Bu davayı şahsi ihtirasları için kullanan, egolarını tatmin etmeye çalışan, başkalarıyla olan hesabını dava adı altında görenler, teşkilatların içinde, belediyelerde hatta ve hatta Şanlıurfa’lı hemşehrilerimiz arasında ikilik çıkaranlar, bilin ki bu kutlu dava sizi çarpacaktır. Buna olan inancım tamdır.”

Özcan şöyle devam etti:

“Bu kişiler hem yandaş hem muhalif hem kurt hem ceylan hem mağrur hem de makdur rolündedir. Bu şer odaklarından Allah’a sığınalım aynı zamanda dikkatli olalım. Rabbim Şanlı şehrimizi ve bizleri bu odakların şerlerinden korusun inşallah. Şanlıurfa’lı hemşehrilerime saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.”