AKP’li Turan, İmamoğlu’nu eleştirdi: Karda tuz, rakıda buz

“‘Karda tuz, rakıda buz.’ Böyle hayat mı olur?”

AKP’li Turan, İmamoğlu’nu eleştirdi: Karda tuz, rakıda buz

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Sarıyer’de bir balıkçıda yemek yiyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Lafı ‘rakıya’ getiren Turan, “3 gün önce afet var uyarısı yapıldı. Buna rağmen Sayın Başkan’ı balıkçıda gördük. ‘Karda tuz, rakıda buz.’ Böyle hayat mı olur? Dert varsa bu derdi beraber yaşayacağız.” dedi.

AKP’li Bülent Turan, Çanakkale’deki ziyaretleri kapsamında Çan ilçesine geldi. Burada bir restoranın açılış törenine katılan Bülent Turan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Sarıyer’de bir balıkçıda yemek yerken çekilen görüntüleri üzerinden eleştirdi. Turan şöyle konuştu:

“BÖYLE HAYAT MI OLUR?”

“Dünya şehri diye bir İstanbul’umuz var. Haberlerde izlediniz. Mega kent oldu mega köy. Yazık değil mi? 3 gün önce afet var uyarısı yapıldı. Buna rağmen Sayın Başkan’ı balıkçıda gördük. ‘Karda tuz, rakıda buz.’ Böyle hayat mı olur? Dert varsa bu derdi beraber yaşayacağız. Bakınız kimin ne yediğiyle işimiz yok ama İstanbullu kar altındayken bir balıkçıda ve İngiliz Büyükelçisi ile 3 saat ne görüştüğünü o Başkan kamuoyuna açıklamak zorunda. Her zaman balık ye ama o şartlarda İngiliz Büyükelçisiyle 3 saat o toplantının ne olduğunu açıklamak zorundasın.”