AKP'li Mahir Ünal’a memleketinde protesto

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın içinde yer aldığı heyet, Elbistan’da protestoyla karşılandı. AKP’li Ekinözü Belediyesi Başkanı Bilal Eker, eleştiri yönelten yurttaşları, “Siz kimsiniz lan” diyerek tehdit etti. 

AKP'li Mahir Ünal’a memleketinde protesto

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, memleketi Maraş’ın Elbistan ilçesinde partisinin ilçe binasında muhtarlar ve destekçileriyle bir araya geldi.

Ünal’ın katılımıyla burada basına kapalı olarak devam eden toplantıda, muhtarlar şikayetlerini dile getirdi. Şikayetler karşısında Ünal, muhtarları Meclis’e davet etti. Muhtarların ardından söz alan kimi yurttaşlar, Ekinözü ilçesinde bir çalışma yapılmadığını söyledi. Eleştiriler karşısında protokolde oturan Ekinözü Belediyesi Başkanı Bilal Eker’in, “Siz kimsiniz lan” diyerek yurttaşları tehdit ettiği belirtildi.

Tartışmaya müdahale eden Ünal’ın, “Burası Ekinözü’nün çekişme meydanı değil. Kimse bu üslupla benim yanımda böyle konuşamaz. Biz seni bunun için seçmedik. Terbiyeni takınacaksın, bu üslupla benim yanımda konuşamazsın, çık dışarıya’’ dediği ileri sürüldü.

“İNSANCA YAŞAMAK İSTİYORUZ”

Toplantının ardından AKP ilçe binası önünde bir araya gelen kitle, AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AKP Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Traş, Maraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör ve Ekinözü Belediyesi Başkanı Bilal Eker’in içinde bulunduğu heyeti yuhaladı. Tepkiler arasında esnaf ziyareti gerçekleştirmek isteyen heyeti protesto eden bir grup işçi, Ünal’a “Biz insanca yaşamak istiyoruz. Evimize ekmek götürmek istiyoruz. Bir an önce bizim mağduriyetimizi giderin” diyerek tepki gösterdi.

Söz konusu protesto anları sanal medyada paylaşıldı. Heyetin tepkiler üzerine esnaf ziyaretini yarıda kestiği öğrenildi.